Odín

Osteocondritis dissecant d’espatlla.

L’Odín va venir a la clínica amb una coixera que no millorava amb antiinflamatoris.

Li vam fer radiografies i es va diagnosticar una osteocondritis dissecant (OCD), una malaltia del cartílag de l’articulació de l’espatlla que li provoca malestar i dolor. El tractament és retirar el fragment lliure de cartílag que ocasiona el quadre dins l’articulació.

Es va realitzar una artroscòpia per solucionar-ho. La intervenció va estar un èxit i es va recuperar favorablement. Us deixem les imatges del procés.

2017-11-10T07:44:33+00:00

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies