Tina

La Tina, aquesta Yorkshire terrier de 13 anys va venir amb un quadre d’apatia i abdomen inflat. Vam realitzar analítiques i radiografies i es va diagnosticar una piòmetra molt avançada, el que col·loquialment es coneix com a infecció de matriu.

La matriu plena de pus va pesar 1 ‘750 kg un cop extreta, un 30% del seu pes, ja que la Tina en pesava 6 ‘5 kg!

Després de 24 h d’ingrés la Tina ja menjava, quina gossa tan valenta!

Tots estem molt contents de com va anar tot i desitgem que la Tina es recuperi ben aviat!

2017-11-06T18:24:54+00:00

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies