Rusty

Paràlisi Laríngia

En Rusty té 14 anys i una paràlisi a la laringe, una patologia que li impedeix respirar amb normalitat, que havia evolucionat en les últimes setmanes amb l’arribada de la calor. No podia oxigenar bé i qualsevol esforç o excitació el feia entrar en crisi, s’ofegava.

Es va decidir operar per donar-li millor qualitat de vida i els resultats van ser molt positius, ja que de seguida va poder respirar millor i fins i tot dormir amb la boca tancada. Estem molt contents pel Rusty!

2017-11-16T16:02:38+00:00

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies