Kenia!

Un cas complicat, que ens fa especial il·lusió.

La Kenia, com molts Bull dogs i gossos braquicèfals patia molt amb l’arribada de la calor, respirava amb molta dificultat i vomitava freqüentment. S’havia aprimat i el risc de patir un col·lapse respiratori era alt. Es va decidir per això operar-la, realitzar una palatoplastia (tallar un fragment de paladar) i ampliar les seves narines. Podeu veure l’abans i el després a les fotos!

Els resultats ha sigut excel.lents i ja gaudeix de molta més qualitat de vida. Respira millor i pot tornar a gaudir d’una vida normal.

2017-11-06T18:24:35+00:00

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies