Nuca

La Nuca patia una coixera des de feia algunes setmanes quan va arribar a la nostra clínica. El motiu del seu dolor era el trencament del lligament creuat del genoll. Aquest lligament estabilitza el genoll i evita el desplaçament cranial de la tíbia en caminar.

La resolució d’aquesta patologia és quirúrgica, i tot i que hi ha diverses tècniques, l’objectiu de les mateixes sempre és el d’anivellar la zona tibial per tal d’estabilitzar el genoll. En aquest cas, es va decidir realitzar una TWO, que consisteix a canviar el nivell de la tíbia gràcies a la retirada d’una falca de fragment ossi. La cirurgia va ser un èxit i la Nuca de seguida va tornar a recolzar la cama.

Li esperen un parell de mesos de repòs i podrà tornar a fer vida normal.

2017-11-06T18:24:11+00:00

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies